Kolding

Olaf Ryesgade 7 K4, st.
6000 Kolding


Størrelse:129 m2
Leje:8.600 kr. pr. mdr.

Kontorfællesskab ved Kolding centrum

Vores kontorfællesskab ved Kolding centrum tilbyder et lyst kontor/klinik lokale beliggende i centrum. Lejemålet ligger i den gamle maskinfabrik i udkanten af Kolding centrum.

Lejemålet er 129 m2, og er velegnet både til domicil/kontor, klinik/behandler lokaler, liberalt erhverv eller lignede. Lejemålet befinder sig i stuen af den smukke bygning K.

Der er gratis parkering tilknyttet lejemålet, som kan benyttes af personalet. Gæster kan benytte gratis parkering på tilknyttet vej blot 100 meter fra bygning K.

Lejemålet er ny istandsat, venligt og lyst, blandt andet pga. flere vinduer fra to sider og de lyse vægge og gulve. Lejemålet har privat udgang til en dejlig Atriumgård, som deles med de øvrige lejemål – se øvrige lejemål her

Indretningen er meget fleksibel med muligheder for både storrumskontor og flere cellekontorer. Lejemålet har nyt køkken med god spiseplads og fine toilet faciliteter.

Se yderligere hvad EasyClinic tilbyder i Kolding her

Lejemålet i billeder.

Lejevilkår

Størrelse:129 m2
Årlig leje103.200 kr.
Leje:8.600 kr. pr. mdr.
Depositum:3 mdr.
Opsigelse:3 mdr.
A-conto driftsudgifter:892 kr. pr. mdr.
A-conto varmeudgifter:713 kr. pr. mdr.
Betaling:forud
Regulering:Nettopristal, dog min. 2%
Energimærke:B

Stil & stemning.

Lejemålets indretning

Lejemålet har en fleksibel indretning bestående pt. af et stort lokale, nyt separat køkken med god spiseplads og fine toilet faciliteter.
Lejemålet er dejligt lyst med flere vinduer fra begge sider, hvide vægge og søjler og lyse trægulve.

PLANTEGNING

Den gamle maskinfabrik ligger i udkanten af centrums området i Kolding og ca. 4 km fra motorvejstilkørsel 64 (Sønderjysk motorvej og 65 Esbjerg motorvejen ved Kolding Storcenter).

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger med et samlet areal på 10.000 m2. I 1986 blev fabrikationen nedlagt, og de forskellige og ret unikke bygninger blev i stedet omdannet til kontor, lager og butik.

Den gamle maskinfabrik er et ret charmerende og skønt sted, hvor der siden sommer 2014 igen har pågået renovering og fornyelser, med det mål at skabe et nutidigt erhvervsområde, hvor det bedste fra de sjælfulde gamle bygninger bevares, og hvor der er kvalitet i rummene mellem bygningerne.

Find os

Her finder du Olaf Ryesgade 7 K4 st

Olaf Ryesgade området ligger med kort afstand til centrum og nem adgang til omfartsvejene Tøndervej og Vejlevej.I området kombineres det urbane i den gamle maskinfabrik med de åbne grønne arealer. Området er velbetjent af buslinjer.

  • Interesseret i Kontorfællesskab ved Kolding centrum?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?