Kolding

Olaf Ryes Gade 7 F & G
6000 Kolding


Tegning af bygningerne

Lokale til leje i Kolding centrum – Olaf Ryes Gade 7 F & G

Skal dit nye lokale ligge centralt i Kolding? – Så bliv den nye lejer af vores lokale til leje i Kolding centrum.

På Olaf Ryes Gade 7 F & G tilbyder vi et større lokale, på 675 m2, som er velegnet til en bred vifte af erhverv, såsom lager, event, showroom, fitness eller lignende. Lokalet har fine toilet- og badefaciliteter, samt en meget fleksibel indretning og rumdeling, med højt til loftet. Alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Olaf Ryes Gade vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til og fra dit lokale.

På vores forside kan du læse mere om alle vores lejemål

Plantegning

Lejevilkår

Størrelse:675 m2
Årlig leje303.750 kr.
Leje:25.312,5 kr. pr. mdr.
Depositum:3 mdr.
Opsigelse:6 mdr.
A-conto driftsudgifter:4.500 kr. pr. mdr.
A-conto varmeudgifter:4.997 kr. pr. mdr.
Betaling:forud
Regulering:Nettopristal, dog min. 2%
Energimærke:B

Fast lav pris – ingen overraskelser

Når du lejer et lokale i Mejerifabrikken, tilbyder vi nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder en fleksibel lejekontrakt hvor du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Lokalet ligger i stueetagen af bygning F & G, i Mejeriernes gl. maskinfabrik, som i 50’erne blev benyttet til fremstilling af bl.a. kedler, keglekerne og pladevarmevekslere til mejerierne.

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger med et samlet areal på 10.000 m2. I 1986 blev fabrikationen nedlagt, og de forskellige og ret unikke bygninger blev i stedet omdannet til kontor, lager og butik.

Hos RealRental kan du læse mere om lejemålet

Lejemålet i billeder.

Den gamle maskinfabrik ligger i udkanten af centrums området i Kolding og ca. 4 km fra motorvejstilkørsel 64 (Sønderjysk motorvej og 65 Esbjerg motorvejen ved Kolding Storcenter).

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger med et samlet areal på 10.000 m2. I 1986 blev fabrikationen nedlagt, og de forskellige og ret unikke bygninger blev i stedet omdannet til kontor, lager og butik.

Den gamle maskinfabrik er et ret charmerende og skønt sted, hvor der siden sommer 2014 igen har pågået renovering og fornyelser, med det mål at skabe et nutidigt erhvervsområde, hvor det bedste fra de sjælfulde gamle bygninger bevares, og hvor der er kvalitet i rummene mellem bygningerne.

Find os

Her finder du Olaf Ryes Gade 7 F & G

Olaf Ryes Gade området ligger med kort afstand til centrum og nem adgang til omfartsvejene Tøndervej og Vejlevej.I området kombineres det urbane i den gamle maskinfabrik med de åbne grønne arealer. Området er velbetjent af buslinjer.

  • Interesseret i Olaf Ryes Gade 7 F & G?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?